Marknadens modernaste speditionssystem

Har du ett föråldrat speditionssystem?
Uppgradera din verksamhet med nTrax, marknadens modernaste system för speditörer. Med vår molnbaserade tjänst sköter du enkelt dina tull- och speditionsärenden var och när som helst direkt i webbläsaren. Allt du behöver är en webbläsare och en fungerande internetanslutning.

Lösningar enligt behov

Söker du en helhetslösning? Välj då nTrax, vår omfattande helhetstjänst för speditörer. Är du enbart i behov av en tjänst för exportdeklarationer? Inga problem, i nTrax väljer du själv vilka moduler du vill använda. nTrax är både enkelt att ta i bruk och säkert att använda.

Speditionssystem

Speditionssystem

nTrax är vår molnbaserade tjänst för tullhantering och spedition. Med marknadens modernaste teknik gör du kostnadsbesparingar i alla lägen.

e-Tull

e-Tull

Skicka tulldeklarationer elektroniskt direkt till Tullen och ta emot svarsmeddelanden med vår deklarationstjänst.

Transport system (TMS)

Transport system (TMS)

Med Trans-it sköter du enkelt hanteringen av transportuppdrag och effektiviserar faktureringen.

Fraktsedlar

Fraktsedlar

Skriv ut fraktsedlar för dina transporter direkt i webbläsaren med Waybill-online. Använd tidigare fraktsedlar som mall och komplettera smidigt med ny information.

Mer tid för det väsentliga

Vårt system för spedition innehåller allt du behöver direkt i webbläsaren – äntligen ett slut på klickandet mellan olika program! nTrax är byggt från grunden med användaren i fokus. Du matar in informationen i systemet endast en gång, sedan är den direkt tillgänglig att användas för tulldeklarationer, lagerbokföring och fakturering. Med nTrax jobbar du snabbare, effektivare och mer flexibelt.

nTrax kräver ingen egen server – glöm allt vad IT-support, installationer, uppdateringar och underhåll heter. Vi sköter det tekniska! nTrax är alltid redo att användas – uppdaterad, säkerhetskopierad och tillgänglig var som helst. Du kan vara säker på att du får maximal nytta av nTrax och dess egenskaper. Välj Aktiv Data – med över 30 års erfarenhet av utveckling och implementering av tull- och speditionssystem är du i säkra händer.

Ta kontakt

Vi värdesätter varje kontaktförfrågan!

Du vet vad du behöver. Berätta för oss om dina mål, så ger vi dig ett skräddarsytt förslag som passar just din verksamhet.

Aktiv Data Oy Ab
Storgatan 12A
68600 Jakobstad

 

 

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Söker du nya utmaningar?

    Vi är ständigt på jakt efter förstärkning till vårt team!